RAZBILI BARSU, PA PRAVILI DECU: Saigrači iz Liverpula dobili prinove tačno 9 MESECI posle istorijskog trijumfa

Izvor: Kurir, 09.Feb.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBILI BARSU, PA PRAVILI DECU: Saigrači iz Liverpula dobili prinove tačno 9 MESECI posle istorijskog trijumfa

Fudbaleri Liverpula Džordan Henderson i Mohamed Salah, prvotimci Liverpula, dobili su decu istog dana, i to tačno devet meseci i jedan dan nakon čudesne utakmice protiv Barselone u polufinalu Lige šampiona, kada su posle 0:3 u Španiji na Enfildu slavili 4:0 i izborili finale, u kom su bili bolji od Totenhema (1:0)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Devet meseci posle čuda na "Enfildu", Salah i kapiten dobili dodatni poklon!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020

Kako se sve pogodi...Juče je bilo devet meseci od neverovatnog preokreta Liverpula protiv Barselone u polufinalu Lige šampiona...Klopovi izabranici su prvu utakmicu izgubili sa 3:0 na "Kamp Nou" da bi revanš dobili sa čak 4:0 i prošli u finale LŠ koje su kasnije i osvojili...U subotu je bilo tačno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.