Pujol: Moramo da poboljšamo igru

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pujol: Moramo da poboljšamo igru

Prvotimac Bareslone Karlos Pujol rekao je da njegov tim nemože da igra kao protiv Ajaksa, ako želi da osvoji Ligu šampiona. Barselona je u petom kolu grupe H Lige šampiona izgubila u Amsterdamu od Ajaksa sa 2:1.
(FOTO: AP)
Ako želimo da osvojimo Ligu šampiona, ne možemo da igramo kao protiv Ajaksa. Moramo da kontrolišemo loptu, ako želimo da pobeđujemo. Mislim da posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ovog poraza svi treba da razmisliom o tome, uključujući i mene – rekao je Pujol španskim medijima.
Pujol je do sada u dresu Barselone odigrao 585 utakmica i postigao 16 golova.
Barselona je trenutno prva u grupi H Lige šampiona sa 10 osvojenih poena, Milan je drugi sa osam, Ajaks treći sa sedam, a Seltik je poslednjem četvrtom sa tri boda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pujol: Moramo svi da se zamislimo

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2013

Fudbaler Bareslone Karlos Pujol kaže da ne smeju da igraju kao protiv Ajaksa, ako želi da osvoji Ligu šampiona. Barselona je u petom kolu grupe H Lige šampiona izgubila u Amsterdamu od Ajaksa sa 2:1.

Nastavak na Sportal.rs...

Pujol: Moramo da poboljšamo igru

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2013, 08:24

Fudbaler Bareslone Karles Pujol rekao je danas da njegov tim nemože da igra kao protiv Ajaksa, ako želi da osvoji Ligu šampiona... Barselona je sinoć u petom kolu grupe H Lige šampiona izgubila u Amsterdamu od Ajaksa sa 1:2. "Ako želimo da osvojimo Ligu šampiona, ne možemo da igramo kao protiv...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.