Prva evropska pobeda Mega Leksa

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva evropska pobeda Mega Leksa

Košarkaši Mega Leksa stigli su do prve pobede u FIBA Ligi šampiona savladavši Cibonu 81:79.

Mega nije dobro otvorila meč pa su gosti nakon deset minuta igre vodili sa 12 poena razlike. Ipak,tim Dejana Milojevića je greške iz prve deonice ispravio u drugoj i na odlasku na odmor zaostajali samo četiri poena za rivalom.

Treća četvrtina je bila odlučujuća u ovom meču, a bolji i precizniji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u njoj bili su košarkaši Mega Leksa koji su tada stečenu prednost sačuvali i u veoma neizvesnoj i potpuno izjednačenoj završnoj četvrtini.

Sjajan je u ovom duelu bio Ognjen Jaramaz koji je postigao 22 poena, Kostja Mušidi ga je pratio sa 17 a odličan je bio i Alfa Kaba koji je meč završio sa 11 poena.

U ekipi Cibone Šakić je postigao 21 poen, a jedini igrač sa dvocifrenim učinkom bio je Rozić sa 16.Mega Leks u sledećem kolu gostuje Mornaru dok Cibona koja sada ima dva poraza dočekuje Avelino.

U ostalim mečevima odigranim u utorak postignuti su sledeći rezultati:

Oldenburg - Lion 79:81, Le Man - Himki 68:49, Spirou Šarleroi - AEK 58:80, Venecija - Karšijaka 75:61.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Milojević: Odbrana ključ pobede

Izvor: B92, 26.Okt.2016, 08:43

Trener Mega Leksa Dejan Milojević pohvalio je odbranu svog tima u istorijskoj pobedi te ekipe u FIBA Ligi šampiona...Mega je u utorak savladala Cibonu u neizvesnoj završnici sa 81:79..."Ova utakmica je bila veoma važna za nas, jer smo bili u seriji poraza. Upravo iz tog razloga moj tim je bio pod...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.