Promene u Ligi šampiona, Lajpcig primoran da ispali navijače!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 14:49

Promene u Ligi šampiona, Lajpcig primoran da "ispali" navijače!

Utakmica između fudbalera Lajpciga i Bašakšehira u Ligi šampiona neće se igrati pred 8.500 navijača kako je ranije planirano, već pred samo 999, saopštio je danas taj nemački klub.

Ova odluka doneta je, kako se navodi, zbog povećanja stope zaraženih korona virusom u i oko Lajpciga u poslednjih nekoliko dana.



"U skladu sa preporukom lokalnih zdravstvenih vlasti u Lajpcigu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub je odlučio da se utakmica odigra pred 999 navijača jer se očekuje da će sedmodnevna stopa infekcije premašiti 20 slučajeva na 100.000 ljudi"
, navodi se u saopštenju kluba.

Svih 8.500 ulaznica planiranih za utakmicu protiv Bašakšehira već je prodato. Međutim, one neće važiti, a ovih 999 će biti preraspodeljeno.

Kako je naveo Lajpcig, svi vlasnici sezonskih ulaznica koji umali kartu za meč protiv Bašakšehira biće uključeni u izvlačenje.

Lajpcig je na kraju naveo i da još nije doneta odluka o tome koliko će navijača moći da prisustvuje utakmici protiv Herte u Bundesligi.

Utakmica Lajpciga i Bašakšehira u prvom kolu Lige šampiona igra se sutra od 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZATVARAJU SE JOŠ DVA GRADA! Ova mediteranska država je najgora u Evropi, korona uzela maha

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020

Katalonija je prošle sedmice naredila 15-dnevno zatvaranje barova i restorana..Nekoliko španskih regiona pooštrilo je ograničenja vezana za korona virus, u pokušaju da suzbiju drugi talas infekcije, pa će tako gradovi Burgos i Arandu de Duero od sutra uveče biti zatvoreni za sva putovanja, osim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.