ZATVARAJU SE JOŠ DVA GRADA! Ova mediteranska država je najgora u Evropi, korona uzela maha

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 18:17

ZATVARAJU SE JOŠ DVA GRADA! Ova mediteranska država je najgora u Evropi, korona uzela maha

Katalonija je prošle sedmice naredila 15-dnevno zatvaranje barova i restorana

Nekoliko španskih regiona pooštrilo je ograničenja vezana za korona virus, u pokušaju da suzbiju drugi talas infekcije, pa će tako gradovi Burgos i Arandu de Duero od sutra uveče biti zatvoreni za sva putovanja, osim za ona koja su neophodna.

Vlasti u severnom regionu Castilja i Leon najavili su da će zatvoriti grad Burgos i obližnji grad Arandu de Duero za sva osim neophodna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovanja od utorka uveče, nakon što je stopa zaraze premašila 500 slučajeva na 100.000 ljudi. Region je uveo slične restrikcije gradovima Salamanka, Leon and Palensia prošle sedmice.

Aragon, u kome je izbilo žarište u leto kada se zarazio veći broj poljoprivrednih radnika migranata, uveo je ograničenja kapaciteta u barovima i restoranima i zabranio prodaju alkohola u prodavnicama između 22.00 časa i 8.00 sati ujutru.

Regionalna šefica zdravlja Sira Repoljes izjavila je da je veoma blizu da uvede ograničenje kretanja u glavnom gradu regina Saragosi.

, dok je preduzetnicima koji rade 24 časa naložila da moraju da budu zatvoreni u 22.00 časova uveče i mogu ponovo da počnu da rade od 7.00 časova ujutru.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Španiji sve gore

Izvor: B92, 19.Okt.2020

Nekoliko španskih regiona pooštrilo je ograničenja vezana za koronavirus, u pokušaju da suzbiju drugi talas infekcije...Pa će tako gradovi Burgos i Arandu de Duero od sutra uveče biti zatvoreni za sva putovanja, osim za ona koja su neophodna...Vlasti u severnom regionu Kastilja i Leon najavili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.