Primera: Osasuna kod ranjene Barse

Izvor: B92, 16.Sep.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Osasuna kod ranjene Barse

Tokom vikenda na programu je četvrto kolo (prvo nije odigrano) španske Primere koje ne donosi ni jedan veći derbi.

Šampion Barselona se okliznula' u poslednja dva meča, igrala je 2:2 sa Sosijeradom u ligi i Milanom u LŠ, a u subotu dočekuje Osasunu.

Lider Real Madrid je rutinski odradio posao u Zagrebu u LŠ, a u nedelju ga očekuje gostovanje Levanteu. Valensija igra u Hihonu, Atletiko dočekuje Rasing, dok Malaga igra na Maljorki.

Granada dočekuje ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Viljareala koja je izmorena u porazu od Bajerna u Ligi šampiona. U poslednjem meču u subotu Sevilja dočekuje Real Sosijedad, Rajo Valjekano gostuje Hetafeu, Saragosa očekuje Espanjol dok će veoma interesantno biti u poslednjem meču kola u kojem Atletik Bilbao dočekuje Betis koji je slavio u prva dva meča.

Real nakon minimalne pobede na Maksimiru gostuje Levanteu koji je neporažen u dosadašnjem delu prvenstva. Kristijano Ronaldo je zbog lakše povrede u Zagrebu propustio poslednji trening "kraljevskog kluba”.

Barselona takođe igra protiv neporažene ekipe. Tim Pepa Gvardiole je osvojio četiri boda u prva dva kola, a posle dva vezana remija dočekuje uvek nezgodnu Osasunu.

Primera, 4. kolo:

18:00h Granada – Viljareal

18:00h Maljorka – Malaga

18:00h Sporting Hihon – Valensija

20:00h Barselona – Osasuna

22:00h Sevilja - Real Sosijedad

Nedelja:

12:00h Hetafe - Rajo Valjekano

16:00h Saragosa – Espanjol

18:00h Atletiko Madrid - Rasing Santander

20:00h Levante - Real Madrid

22:00h Atletik Bilbao - Betis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.