Primera: Osasuna kod ranjene Barse

Tokom vikenda na programu je četvrto kolo (prvo nije odigrano) španske Primere koje ne donosi ni jedan veći derbi.

Izvor: AK

Petak, 16.09.2011.

20:16

Default images

Šampion Barselona se ‘okliznula’ u poslednja dva meča, igrala je 2:2 sa Sosijeradom u ligi i Milanom u LŠ, a u subotu dočekuje Osasunu.

Lider Real Madrid je rutinski odradio posao u Zagrebu u LŠ, a u nedelju ga očekuje gostovanje Levanteu. Valensija igra u Hihonu, Atletiko dočekuje Rasing, dok Malaga igra na Maljorki.

Granada dočekuje ekipu Viljareala koja je izmorena u porazu od Bajerna u Ligi šampiona. U poslednjem meču u subotu Sevilja dočekuje Real Sosijedad, Rajo Valjekano gostuje Hetafeu, Saragosa očekuje Espanjol dok će veoma interesantno biti u poslednjem meču kola u kojem Atletik Bilbao dočekuje Betis koji je slavio u prva dva meča.

Real nakon minimalne pobede na Maksimiru gostuje Levanteu koji je neporažen u dosadašnjem delu prvenstva. Kristijano Ronaldo je zbog lakše povrede u Zagrebu propustio poslednji trening “kraljevskog kluba”.

Barselona takođe igra protiv neporažene ekipe. Tim Pepa Gvardiole je osvojio četiri boda u prva dva kola, a posle dva vezana remija dočekuje uvek nezgodnu Osasunu.

Primera, 4. kolo:
18:00h Granada – Viljareal
18:00h Maljorka – Malaga
18:00h Sporting Hihon – Valensija
20:00h Barselona – Osasuna
22:00h Sevilja - Real Sosijedad

Nedelja:
12:00h Hetafe - Rajo Valjekano
16:00h Saragosa – Espanjol
18:00h Atletiko Madrid - Rasing Santander
20:00h Levante - Real Madrid
22:00h Atletik Bilbao - Betis

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

7 h

Podeli: