Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 19:37

Prijović het-trikom pogurao Al Itihad na treće mesto (VIDEO)

Srbin duplirao golgeterski učinak iz prvih 18 utakmica ove sezone

Na prvih 18 utakmica u aktuelnoj sezoni prvesntva Saudijske Arabije Aleksandar Prijović je postigao tri gola. Večeras mu je 90 minuta proitv Al Kadisije bilo dovoljno da duplira golgeterski saldo i da pošalje svoj Al Itihad na treću poziciju koja garantuje kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona - 1:4. Krajem 2018. godine srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << internacionalac je postigao het-trik u grčkom kupu, a posle 27 meseci ponovo je uspeo da zavredi zvanje trostrukog strelca na jednoj utakmici.

Domaćin je poveo posle pola sata igre, a pogodak fudbalera Madagaskara Andrije samo je rasplamsao Prijovićevu želju za briljantnim nastupom. Do odlaska na odmor Srbin je glavom sa druge stative poništio prednost Al Kadisije, da bi u 54. minutu porpustio šansu da sa bele tačke donese preokret ekipi brazilskog stručnjaka Fabija Kariljea. Međutim to mu nije ugasilo želju. Preokret je sredinom drugog dela doneo Al Šahafi, a Prijović poslednjih dvadesetak minuta iskoristio da zablista.

Uz ne baš najbolju intervenciju protivničkog golmana Al Masrahija, a zatim i jednu gužvu u šesnaestercu domaćina, 30-godišnjak je uspeo da kompletira het-trik. Najviše zahvaljujući srpskom napadaču Al Itihad je treći put zaredom slavio protiv Al Kadisije i na ubedljiv način preboleo poraz od Al Fajslija.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRIJOVIĆ ZASIJAO: Promašio je penal, ali het-trik i pobeda stavljaju osmeh na lice! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2021

Izgleda da srpski reprezentativac konačno pronalazi svoju formu. Al Itihad je savladao Al Kadisiju rezultatom 4:1, a briljirao je Aleksandar Prijović. On je postigao het-trik, prvi put posle 2018. i utakmice grčkog kupa. U prvih pola sata igre, ništa nije slutilo da će Prijović imati ovako dobar...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.