Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 16:45

Prekid prvenstva u Crnoj Gori, Iskra iz Danilovgrada obezbedila istorijski plasman u evrokupove!

Budućnost šampion i učesnik kvalifikacija z Ligu šampiona, u kvalifikacijama za Ligu Evrope još Sutjeska i Zeta

Fudbalski savez Crne Gore doneo je odluku da obustavi takmičenje u svim rangovima takmičenjima, Prvoj i Drugoj ligi, mlađim kategorijama i Prvoj ženskoj fudbalskoj ligi.

Danas je održan sastana izvršnog odbora FSCG sa tačkom dnevnog reda: Odvijanje takmičenja u uslovima pandemije COVID 19, a na kojem je odlučeno da se dalje takmičenje za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezonu.

Prekida se i takmičenje u Kupu Srbije, dok će biti odigrane samo utakmice baraža za popunu Prve i druge lige.

Rezultati ostvareni do momenta prekida takmičenja smatraće se finalnim i na osnovu istih proglasiće se pobednici, učesnici kvalifikacija za evropska takmičenja, učesnici baraža i klubovi koji su ispali u niži rang.

Dakle, šampion Crne Gore je podgorička Budućnost, koja će biti učesnik kvalifikacija kvalifikacija za Ligu šampiona, drugoplasirana Sutjeska ide u kvalifikacije za Ligu Evrope, baš kao i trećeplasirana Iskra iz Danilovgrada, kojoj će ovo biti istorijsko učešće u evrokupovima. Umesto osvajača Kupa, treće mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope zauzela je četvrtoplasirana Zeta.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.