Prejak je i Liverpul, Borjan sprečio teži poraz (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prejak je i Liverpul, Borjan sprečio teži poraz (video)

Još jedan ubedljiv poraz Crvene zvezde u Ligi šampiona, ali i nešto bolji utisak u odnosu na prethodni duel sa PSŽ-om.

U utakmici trećeg kola Grupe C Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od domaćeg Liuverpula na ''Enfildu'' rezultatom 4:0.

Zvezda je u večerašnji meč ušla oslabljena, bez povređenih Marina, Rodića, Kafua, kao i kapitena Savića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je meč pratio sa klupe za rezerve. Ipak, uvodni minuti meča pokazali su da je srpski šampion u ovaj duel ušao znatno otresitije nego protiv PSŽ-a na ''Parku prinčeva''.

Imala je Zvezda više loptu u posedu od Liverpula u prvih desetak minuta, a u 17. i prvu priliku preko Babića, posle Ebisilijovog kornera sa desne strane. Ipak, štoper Zvezde je loptu poslao visoko izbad prečke.

Međutim, kako je meč odmicao, kvalitet Liverpula je sve više dolazio do izražaja. Igrao se 20. minut, kada je ''sevnula'' munjevita akcija Šaćiri-Robertson-Firmino, a ovaj poslednji se drublingom oslobodio Krstičića, da bi potom poslao precizan šut u gol Milana Borjana - 1:0.

Domaćin je posle tog gola preuzeo potpunu kontrolu dešavanja na terenu, golman Liverpula Alison je bio besposlen, a na drugi gol domaćih se čekalo do 45. minuta.

Još jedna lepa akcije Liverpula, ovoga puta tandem Šaćiri-Salah došao je do izražaja, a Egipćanin iskosa sa desne strane pogađa mrežu za 2:0.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Liverpul stiže i do trećeg gola. Mane je probio po levoj strani Zvezdinog kaznenog prostora, Stojković ga je laktom u predelu vrata zaustavio, a za sudiju je to bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Stojković i njegovi saigrači su žestoko protestovali, ali bez efekta, Salah je precizno izveo penal uza ubedljivih 3:0.

Zvezda je u nastavku ostavila lošiji utisak nego u prvom poluvremenu, a jedino je u 69. minutu bila blizu pogotka, posle kacije Srnića koji je sa desne strane uputio oštru loptu po zemlji za Bena, ali je on zamalo zakasnio i prilika je propala.

A onda, osam minuta kasnije, još jedan penal za Liverpul. Ovoga puta posle centaršuta iz slobodnog udarca, lopta pogađa Bena u ruku, u kaznenom prostoru Zvezde, a nemački sudija Zibert opet pokazuje na belu tačku.

S obzirom da je Salah nešto ranije izašao iz igre, jedanaesterac je izveo Mane, ali Borjan je uz pomoć prečke zaustavio taj udarac.

Ipak, već u 80. minutu Mane je nadoknadio propušteno, na asistenciju Staridža i Zvezdin golman je ovoga puta bio nemoćan - 4:0.

Minut kasnije, mogli su domaći i do petog gola, Lalana je izbio sam ispred Borjana, ali Zvezdin čuvar mreže još jednom odlično reaguje. U poslednjim trenucima meča je i Mane bio sam ispred Borjana, ali je pogodio samo spoljnji deo mreže.

Liverpul:  Alison, Aleksandar Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson (Moreno od 82.), Šaćiri (Lalana od 69.), Fabinjo, Vajnaldum, Salah (Staridž od 73.), Firmino, Mane.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić, Jovičić (Čaušić od 75.), Krstičić, Srnić, Ebisilio (od 65. Jovančić), Ben (Simić od 81.), Boaći.


-          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa ga terala, Inter ga želeo, a on rešio derbi Lige šampiona - Rafinja režirao krah Nerazura (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2018

Čudni su fudbalski putevi. Rafinja je prošle sezone bio na pozajmici u Interu, letos se vratio u Barselonu koja je želela ponovo da ga se otarasi, ali je ovaj momak dočekao svojih pet minuta. I večeras je u velikoj meri uticao na to da na Nou Kampu Barselona u derbiju trećeg kola Lige šampiona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Borjan sprečio još četiri gola, "rukomet" u kaznenom, Boaći nemoćan

Izvor: B92, 24.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Liverpula u trećem kolu grupe C LŠ i ma koliko da 4:0 zvuči loše, prošli su bolje nego u Parizu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.