Potvrđeno: Mušema Lige šampiona u Humskoj već 26. avgusta

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Mušema Lige šampiona u Humskoj već 26. avgusta

Prvi meč protiv BATE Borisova na programu je 18. avgusta u Belorusiji

Bez obzira na to da li će Partizan igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, publika u Srbiji će obeležja najznačajnijeg klupskog fudbalskog takmičenja u Evropi imati prilike da vidi već krajem avgusta. Iz kancelarije UEFA u Nionu potvrđeni su termini odigravanja utakmica plej-of faze kvalifikacija, posle kojih je poznato da popularna „mušema“ stiže u Humsku 26. avgusta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
UEFA je potvrdila da će BATE biti domaćin 18. avgusta na svojoj Borisov areni, dok će se revanš igrati u Beogradu osam dana kasnije. Oba susreta imaće propratne elemente Lige šampiona, počev od zastave Lige šampiona koja će se zavijoriti na centru igrališta pred početak pomenutih, ali i svih preostalih devet dvomeča baraža.

Paralelno sa zastavom u Humskoj 1 će se ponovo čuti himna elitnog kupa, a igrači Partizana, naravno i BATE Borisova, nosiće logo ovog takmičenja na desnim rukavima dresova. Kao da je prava Liga šampiona, a ne kvalifikacije.

Reč je o standardnoj proceduri koju UEFA sprovodi kako bi olakšala „prijem“ novih članova i spremila ih za mečeve grupne faze. Uostalom, tako je bilo i 2010. na Partizanovoj utakmici protiv Anderlehta, zatim i kasnije u susretima sa Arsenalom, Bragom i Šahtjorom.

Protokol UEFA predviđa da na duelima završne runde kvalifikacija i kasnije u grupama mesta na stadionu za oglašavanje imaju samo sedam kompanija, koji su zvanični sponzori Lige šampiona. U pitanju su: Gasprom, Hajneken, Master kard, Nisan, Pepsi, Soni i Unikredit.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.