Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ISTOKU JE EVROPA: Partizan je imao sreće – protiv Bate Borisova za Ligu šampiona!

Na žrebu u Nionu fudbaleri Partizana dobili su protivnika u plej-ofu za Ligu šampiona, a poslednja prepreka srpskom šampionu na putu ka eliti biće Bate Borisov.

Jednom od najboljih utakmica u evropskim okvirima, protiv Steaue u sredu uveče, Partizan je najavio velike mogućnosti ove sezone. Obezbeđena je grupna faza nekog od najjačih evropskih takmičenja, a plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odlučiće u kom smeru će krenuti srpski šampion.
Žreb u Nionu odlučio je da će poslednja prepreka našeg šampiona biti Bate Borisov, šampion Belorusije. U dva meča ova dva tima odlučiće ko će od njih krenuti put Lige šampiona, a poraženi će se zadovoljiti grupnom fazom Lige Evrope.
Prvi duel Partizana i Bate Borisova igraće se 18. ili 19. avgusta u Belorusiji, a revanš i konačna odluka će biti doneta 25. ili 26. avgusta u Beogradu kada će domaćin biti Partizan.
Parovi plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona:
Staza šampiona:
Astana – APOEL
Skenderbeg – Dinamo Zagreb
Seltik – Malme
Bazel – Makabi Tel Aviv
BATE Borisov – Partizan
Staza nešampiona:
Lacio – Bajer Leverkuzen
Mančester Junajted – Briž
Sporting Lisabon – CSKA Moskva
Rapid Beč – Šahtjor
Valensija – Monako
The post NA ISTOKU JE EVROPA: Partizan je imao sreće – protiv Bate Borisova za Ligu šampiona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽREB: Partizan na BATE Borisov!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015

Crno-beli gosti u prvoj utakmici..Bolje nije moglo! Partizan će u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv BATE Borisova. To je epilog žreba u Nionu, na kome je prvak Srbije iz grupe nepovlašćenih za rivala dobio prvaka Belorusije i redovnog učesnika elitnog evropskog kupa, ali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Preko Belorusije u odabrano društvo

Izvor: Danas, 07.Avg.2015

Kada zakucaš na vrata Lige šampiona, moraš da računaš na to da će tanku liniju razdvajanja između boraca za “ušati trofej” i dobitnika utešne nagrade zvane Liga Evropa biti teže preći nego preskočiti sve do tada srušene prepreke, s kojim god te lovcem na slavu i (minimum) 14.000.000...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.