Porto promenio trenera

Izvor: Mondo, 06.Jun.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porto promenio trenera

Umesto Vitora Pereire, na klupu prvaka Portugala seo Paulo Fonseka, dosadašnji strateg Pasoš Fereire.

Četrdesetogodišnji Fonseka potpisaće sa Portom ugovor na dve godine i pokušati da produži niz sjajnih rezultata popularnih "zmajeva", objavili su lokalni mediji.

Upravi Porta preporučio ga je plasman na treće mesto domaćeg prvenstva sa ekipom Pasoš Fereire, koja će tako nastupiti u plej-of rundi kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligu šampiona.

Ostaje da se vidi gde će karijeru nastaviti Vitor Pereira, koji je leta 2011. nasledio Andrea Viljaš Boaša, kada je ovaj odlazio u Čelsi. Donedavno je bio favorit za preuzimanje Evertona, ali se uprava premijerligaša ipak odlučila za Roberta Martineza iz Vigana.

Pereira je na stadion Dragao doneo dve titule prvaka Portugala, usput afirmišući nekolicinu igrača koji su klubu doneli, ili će mu u dogledno vreme doneti veliki novac od prodaje u bogatije klubove.

(MONDO, foto: fcpf.pt)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.