Poraz Vojvodine na startu Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Vojvodine na startu Lige šampiona

Posle sedam godina odbojkaši Vojvodine ponovo su odigrali meč u najjelitnijem takmičenju, Ligi šampiona. Nadmetanje u grupi F počeli su porazom u Poljskoj gde su gostovali ekipi Lotos Trefl Gdanjsk. Rezultat po setovima 25:18, 25:16, 25:19.

Kompletni sastav Vojvodine na početku Lige šampiona suprotstavio  se timu sačinjenom od odličnih poljskih igrača, i trojicom internacionalaca, sa klupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predvođeni od italijanskog stručnjaka Andrea Anastazia, kojem je kao i njegovom klubu ovaj duel bio debitantski u tom takmičenju.

Najjači otpor Novosađani su pružili samo u trećem setu, kada su držali rezultatski priključak do rezultata 19:18, ali je poljska ekipa sigurnom igrom ipak privela meč kraju i osvojila maksimalna tri boda.

Najefikasniji u Lotos Treflu bili su Mateuš sa 18, odnosno Troj sa 12 poena. U novosadskoj ekipi Minić je bio najbolji sa 9 poena, a Vemić i Petrović sa po osam.

U drugom kolu Lige šampiona Vojvodina će za 14 dana u novosadskom Spensu dočekti ljubljanski AHC Volej.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: Poraz Vojvodine u Gdanjsku

Izvor: HotSport.rs, 03.Nov.2015

Odbojkaši Vojvodine izgubili su večeras u Gdanjsku od ekipe Lotos Trefl sa 3:0 (25:18, 25:16, 25:19) u utakmici prvog kola Grupe F Lige šampiona.. . Najefikasniji u Vojvodini bio je Aleksandar Minić sa devet poena, dok je u pobedničkoj ekipi najbolji bio Mateuš Mika sa 19 poena.. Vojvodina će...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.