Poraz Totenhema, Čelsiju minimalna šansa za Ligu šampiona

Izvor: B92, 05.Maj.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Totenhema, Čelsiju minimalna šansa za Ligu šampiona

Fudbaleri Totenhema izgubili su od poslednjeplasiranog Vest Bromviča sa 1:0, u 37. kolu Premijer lige. Pobedu ekipi Vest Bromviča, koja je odavno bez šanse da opstane u ligi, doneo je Kris Brant u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palas izbacio Stouk, Totenhem dao nadu Čelsiju!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2018

Fudbaleri Krsital Palasa pobedili su Stouk u gostima rezultatom 2:1 u utakmici 37. kola Premijer lige. Posle ovog poraza domaćini više nemaju gotovo nikakve šanse da ostanu u eliti...Stouk je poveo spektakularnim golom iz slobodnog udarca Džerdana Šaćirija u 43. minutu. Švajcarac je svoj tim doveo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Everton u 96. minutu pojačao brigu Sautemptona

Izvor: B92, 05.Maj.2018

Fudbaleri Evertona i Sautemptona odigrali su nerešeno 1:1 u poslednjoj subotnjoj utakmici 37. kola Premijer lige. Nakon ovog remija Sveci imaju 33 boda, koliko i Svonsi siti koji je u zoni ispadanja, dve utakmice pre kraja.

Nastavak na B92...

Triler u Filadelfiji pripao gostima, Boston vodi 3-0!

Izvor: RTS, 06.Maj.2018, 02:26

Fantastičan meč u Filadelfiji i šokantna pobeda gostiju iz Bostona posle produžetka od 101:98, za velikih 3-0 u seriji polufinala Istočne konferencije NBA lige. . Iako su gotovo celim tokom utakmice imali prednost i bili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.