Izvor: PRObjave.com, 18.Sep.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje nova sezona Lige šampiona

Nova sezona Lige šampiona počinje utakmicom Mančester siti – Real Madrid, duel za koje se kaže da vredi milijardu evra, koliko ukupno vrede sastavi oba tima. MaxBet sportske kladionice objavile su ponudu kvota za najelitnije fudbalsko takmičenje, a osnivač MaxBet-a Saša Marčeta, najavio je vatrenu navijačku atmosferu u kladionicama, jer je obezbeđen direktan prenos svih mečeva.
Liga šampiona 2012/13. je 58 sezona održavanja ovog najvažnijeg klupskog takmičenja UEFA saveza, a 21. sezona od reorganizacije ovog takmičenja i promene naziva u UEFA Liga šampiona. Takmičenje se završava 25. maja sledeće godine na Vembliju, a istog datuma biće upriličena proslava 150 godina najstarije Fudbalske asocijacije na planeti.
Liga šampiona, 1. kolo:
GRUPA A
Dinamo Zagreb - Porto
PSŽ - Dinamo Kijev
GRUPA B
Monpelje - Arsenal
Olimpijakos - Šalke
GRUPA C
Malaga - Zenit
Milan - Anderleht
GRUPA D
Real Madrid - Mančester siti
Borusija Dortmund - Ajaks
GRUPA E
Šahtjor - Noršjeland
Čelsi - Juventus
GRUPA F
Lil - BATE Borisov
Bajern – Valensija
GRUPA G
Barselona - Spartak Moskva
Seltik - Benfika
GRUPA H
Mančester junajted - Galatasaraj
Braga - Kluž
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Uživo: Još malo do početka Lige šampiona, poznati sastavi u Madridu!

Izvor: Blic, 18.Sep.2012

Novo izdanje Lige šampiona je na manje od sat vremena do početka, a svakako da će poslastica večeri biti viđena u Madridu gde će snage odmeriti španski i engleski prvak - Real i Mančester siti. Tok tog meča, a i promene na ostalim utakmicama prvog kola elitnog takmičenja možete pratiti uživo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.