Počinje! Junajtedovih deset dana istine, sve kreće od Pogbe!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje! Junajtedovih deset dana "istine", sve kreće od Pogbe!

Narednih deset dana bi trebalo da vidimo velike promene u timu Mančester Junajteda. Engleski mediji predviđaju kako će teći operacija...

Ole Gunar Solskjer je tražio od Eda Vudvorda da ove nedelje završi poslove, tačnije nekoliko velikih transfera.

Izgleda da je dogovoren dolazak Bruna Fernandeša za 70 miliona, videćemo hoće li se zaista Portugalac već početkom nedelje pojaviti na pregledima.

I dalje nema konačnog dogovora oko Megvajera, u Junajtedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se plaše da im Siti ne uzme štopera ispred nosa, engleski reprezentativac bi, ionako, radije među "Građane".

Zapelo je oko bonusa, u Lesteru ne veruju da Junajted može u Ligu šampiona naredne sezone i odbijaju da takve klauzule, odnosno bonuse prihvate kao deo transfera svog defanzivca.

Engleski mediji pišu da će Pol Pogba sigurno završiti u Realu, pitanje je samo trenutka. Real je skupio oko 170 miliona evra, to je ponuda koja će biti poslata, ali Junajted traži 30 više. Ako prodaju Pogbu, a čini se da će to sigurno učiniti, odmah će aktivirati dogovor oko Milinković Savića. Postoji varijanta da odmah kupe Sergeja, a onda pregovore o Pogbi ostave za avgust.

Junajted ima novca, čekaju i prodaju Lukakua kako bi doveli Dibalu. Nudili su razmenu, čak i za Daglasa Koštu, ali Juventus odmerava opcije. Junajted je spreman da plati oko 80 miliona za Argentinca, koga želi i Totenhem.

Videćemo kako će završiti čitava priča, ali Solskjer bi mogao da potroši oko više od 300 miliona evra do kraja prelaznog roka, to naravno podrazumeva da uzme više od 250 za Lukakua i Pogbu, što će čini se, biti slučaj.

Uz to, moguće je da će prodati i Darmijana, pa bi dovođenje Fernandeša, Sergeja, Megvajera i Dibale ili Košte bio odličan posao, izvukli bi maksimum od odlaska trojice igrača...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.