Pobede Ajaksa i Seltika, Videoton odoleo u Bugarskoj

Izvor: RTS, 25.Jul.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Ajaksa i Seltika, Videoton odoleo u Bugarskoj

Fudbaleri Ajaksa i Seltika zabeležili su pobede u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ludogorec i Videoton igrali bez golova, a istim rezultatom završene su utakmice Bate – Helsinki i Kukeši – Karabag.
Seltik je na svom terenu došao do pobede nad Rozenborgom od 3:1 i to posle preokreta.

Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su poveli golom Melinga, da bi do poluvremena izjednačenje škotskom šampionu doneo Francuz Eduar.
U nastavku je Seltik postigao još dva pogotka, a strelci su bili Ničam i Eduar.
Ajaks je sa 2:0 u Amsterdamu savladao ekipu Šturma, golovima Zijača u prvom i Šenea u drugom poluvremenu.
Reprezentativac Srbije Dušan Tadić u igru je ušao u 66. minutu.
U ostalim mečevima nije bilo golova. Srpska kolonija u ekipi Videotona odolela je napadima Ludogoreca, dok su istim rezultatom završene utakmice Bate - Helsinki i Kukeši - Karabag.
Revanš mečevi ovih ekipa na programu su narednog utorka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LE: Minimalac Bordoa, Vitese stigao 0:2, Spartaks slavio 6:0

Izvor: B92, 26.Jul.2018, 18:59

Fudbaleri Bordoa, Kajrata, Spartaksa i Tobola zabeležili su pobede u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Najubedljiviji je bio letonski Spartaks, koga je Crvena zvezda izbacila iz kvalifikacija za Ligu šampiona, nadigravši La Fjoritu iz San Marina 6:0...Bordo je minimalnim rezultatom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.