Pobeda Ekonomca na startu !

Izvor: KGsport.info, 11.Okt.2012, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Ekonomca na startu !

U Kragujevcu je počeo turnir “ Elitne runde “ Lige Šampiona u Futsalu. Ekonomac na otvaranju savladao češki tim Era Pak Hrudima rezultatom 4:1.

Na prvi pogodak se nije dugo čekalo. Publiku je razgalila već prva akcija posle tridesetak sekundi od početkong sudijskog zvižduka, iz koje su domaći poveli sa 1:0.
Pogodak je postigao novajlija, reprezentativac Hrvatske Jakov Grcić, nakon odlične asistencije De Souze.
Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << lako primljenog pogotka, gosti su zaigrali otvorenije i propustili dosta šansi, gde se posebno istakao sjajni golman Aksentijević.
U 26. minutu, prednost domaćih je udvostručio Kocić. Česi su psihološki pali i ubrzo je usledio i treći pogodak, kada je tek nakon nepune minute posle Kocića, mrežu zatresao i Janjić, nakon izvedenog kornera Grcića.
Miodrag Aksentijević, sjajni golman domaćih, je svojim pogotkom preko celog terena otklonio sve sumnje oko pobednika ovog susreta. 4:0
U poslednjem minutu utakmice, gosti su uspeli da minimalno ublaže poraz, a mrežu Ekonomca je zatresao Mihal Mareš.
EKONOMAC – ERA PAK 4:1 (1:0)
KRAGUJEVAC – Hala „Jezero“.        Gledalaca: 3.000.
Sudije: Bogdan Soresku (Rumunija) i Dejan Nikolić (Slovenija).
EKONOMAC: AKSENTIJEVIĆ, GRCIĆ, DA KOSTA, DE SOUZA, KOCIĆ, Ranisavljević, Jovanović, Bojović, Vesić, Janjić, Novkaović, Rakić.
ERA PAK: MELER, R. MAREŠ, M. MAREŠ, MAKS, SLOVAČEK, Zdanski, Kopecki, Dentinjo, Vladika, Kakau, Daglas, Rešetar.
Sutra od 18h u okviru drugog kola sastaju se Ekonomac i Slov Matik.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekonomac pobedom startovao LŠ

Izvor: B92, 11.Okt.2012

Kragujevački Ekonomac je u sredu u hali "Jezero" startovao elitnu fazu Lige šampiona, i to pobedom od 4:1 nad češkim Era Pak iz Hrudima...Aktuelni prvak Futsal lige Srbije je meč ušao u oslabljenom sastavu, pošto je igrao bez Rajčevića i Cvetanovića...Ipak, nadahnuće za ovu veliku pobedu igrači...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.