Platite i vodite ga - Evo koliko vredi napadač Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platite i vodite ga - Evo koliko vredi napadač Arsenala!

Venger će definitivno morati da napravi velike promene u timu za narednu sezonu, a sada je vreme i da se reši viška.

Arsen Venger je dobio poverenje uprave "Tobdžija" i pored loše sezone koja je za nama.

Arsenal se trofeja domogao samo u FA Kupu, a ostali su i bez Lige šampiona, što je posebno veliki udarac za klub sa "Emirejtsa".

Venger je nedavno parafirao novi dvogodišnji ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a navodno je jedan od uslova uprave bio da Venger obeća da će potrošiti dosta novca u narednom prelaznom roku i da će oformiti tim za najviše ciljeve.

Red je tako došao i da se iskusni stručnjak reši viška, a klub će po svemu sudeći napustiti španski napadač Lukas Perez.

On je minulog leta stigao iz Deportivo La Korunje, nije se preterano naigrao, ali je pokazao da ima kvalitet kad god je dobio priliku.

To ipak nije ubedilo Vengera da ga zadrži, te je spreman da ga proda nakon samo godinu dana, a za njegove usluge traži tričavih 15 miliona evra (skoro pet manje od onoga koliko je plaćen).

To će moći da ponudi gotovo svaki klub iz gornje polovine tabele u "ligama petice", šuška se da je zainteresovan i njegov bivši klub sa "Rijazora".

Lucas Perez

Arsenal 2016/17

22 apps

491 mins

8 goals

3 assists

1 yellow card pic.twitter.com/FBVRAjdSZx

— Man Like Memz (@Ata_Memz) 02. јун 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.