Pjanić srušio Napoli

Izvor: RTS, 04.Apr.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjanić srušio Napoli

U derbiju Serije A, Roma je savladala Napoli u Rimu sa 1:0, a jedini gol je postigao Miralem Pjanić u 25. minutu meča.
Fudbaleri Rome pobedili su na svom terenu ekipu Napolija sa 1:0 (1:0) u prvom meču 29. kola italijanske Serije A.

Derbi kola odlučio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić golom u 25. minutu, posle asistencije Alesandra Florencija.
Ekipa Rudija Garsije je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savladala direktnog konkurenta za mesto koje vodi u Ligu šampiona i drugim trijumfom u nizu nagovestila da je izašla iz rezultatske krize.
Junak meča na Olimpiku bio je golman Rome Morgan de Sanktis, koji je odbranio nekoliko odličnih šansi Drisu Martensu i Manolu Gabijadiniju.
Srpski fudbaler Adem Ljajić odigrao je svih 90 minuta i bio jedan od najzapaženijih aktera.
Rezultati:
Roma - Napoli 1:0 (Pjanić 25)
Danas:
Verona - Ćezena (15 sati)
Sasuolo - Kjevo
Kaljari - Lacio
Palermo - Milan
Inter - Parma
Atalanta - Torino
Đenova - Udineze
Fiorentina - Sampdorija (18.30)
Juventus - Empoli (21)
Tabela: Juventus 67 bodova, Roma 56, Lacio 52, Sampdorija 48, Napoli 47, Fiorentina 46, Torino 39, Milan 38...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma konačno odbranila Olimpiko!

Izvor: Mondo, 04.Apr.2015

Rimljani slavili u jednom od derbija 29. kola Serije A...Foto: AP/Alessandra Tarantino..Posle šest remija i jednog poraza, Roma je konačno osvojila tri boda na svom stadionu!..U jednom od derbija 29. kola Serije A, na Olimpijskom stadionu u Rimu savladan je Napoli - 1:0...Strelac jedinog gola bio je...

Nastavak na Mondo...

Roma preživela! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2015

Gol Pjanića odlučio pobednika uvodnog meča 29. kola Serije A. Napoli bolji rival, bodovi ostali u Rimu. Benitez otpisan iz trke za Ligu šampiona?

Nastavak na Sportske.net...

Pjanić donio Romi pobjedu nad Napolijem

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2015

RIM - Fudbaleri Rome pobijedili su danas na svom terenu ekipu Napolija sa 1:0 (1:0) u prvom meču 29. kola italijanske Serije A...Derbi kola odlučio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić golom u 25. minutu, poslije asistencije Alesandra Florencija...Ekipa Rudija Garsije je savladala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pjanić srušio Napoli, nova pobeda Lacija

Izvor: RTS, 04.Apr.2015

U derbiju Serije A, Roma je savladala Napoli u Rimu sa 1:0, a jedini gol je postigao Miralem Pjanić u 25. minutu meča. Lacio slavio protiv Kaljarija, sedma uzastopna pobeda Rimljana. Inter bez tri boda. . Fudbaleri Rome pobedili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.