Pazar ispustio šampiona

Izvor: SandzakPress.net, 26.Okt.2020, 15:59

Pazar ispustio šampiona

Klub malog fudbala Novi Pazar odigrao je večeras 2:2 protiv Crvene zvezde u Beogradu, u derbi utakmici petog kola Prve futsal lige Srbije. Crveno-beli su poveli već u prvom minutu preko Lazara Milosavljevića, a kapiten gostiju Eldin Redžović prekrenuo je rezultat golovima u osmom i 28. minutu. Bod zvaničnom prvaku države doneo je Marko Perić, koji je bio precizan u 38. minutu. Pazar ima 13 bodova i zadržao je lidersku poziciju na tabeli, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Crvena zvezda na petom mestu sa sedam bodova. Novi Pazar će u šestom kolu dočekati Kalču iz Niša, a Crvena zvezda će gostovati gradskom rivalu Konjarniku. The post Pazar ispustio šampiona appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Student bez šanse protiv Crvene zvezde - izgubile sa 34 razlike

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020

Ni u jednom trenutku se nije postavljalo pitanje pobednika u beogradskoj hali "Ranko Žeravica", pošto je Crvena zvezda u meču 6. kola Prve lige za košarkašice postavila rano vođstvo i samo ga nadograđivala, za konačnih 96:62 protiv niškog Studenta .

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.