Pavićević je rekorder!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavićević je rekorder!

Crvena Zvezda je morala da igra sa igračem manje od 2. minuta, a za to je kriv Savo Pavićević koji je danas postao i rekorder.

Liga Evrope, ali i sva aktuelna evropska takmičenja imaju novog rekordera.

Kategorija je vreme od početka meča koje je bilo potrebno igraču da dobije crveni karton, a Savu Pavićeviću je bio potreban jedan minut i 42 sekunde.

Prethodni rekord držao je Viergever iz AZ Alkmara koji je dobio crveni karton nakon 3 minuta i 14 sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2012. godine u utakmici protiv Udinezea.

Što se tiče Lige šampiona, ovaj podatak je svež i poznat, Kučer iz Šahtjora je dobio prošle sezone protiv Bajerna crveni karton nakon samo tri minuta igre.

Kako je Savo Pavićević dobio crveni karton možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.