Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2021, 14:47

Patris Evra o razlozima odlaska Ronalda iz Torina: Kristijano se u Juventusu osećao kao žrtveno jagnje

"Kada je shvatio da može da se vrati, nije razmišljao. Na kraju, Junajted je njegova glavna ljubav, gde nikome ne bi palo na pamet da ga kritikuje ili pokazuje nepoštovanje"

Kristijano Ronaldo je došao u Juventus 2018. godine kao ogromno pojačanje, što je uistinu i bio. Na 134 utakmica u svim takmičenjima postigao je 101 gol. Za tri sezone je osvojio dva skudeta, jedan Kup Italije i dva nacionalna superkupa. Ali, nije uspeo da se domogne onoga zbog čega ga je Andera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Anjeli angažovao - Lige šampiona. Kritike javnosti su bile sve češće i glasnije, pa je prošlog leta odlučio da se spakuje i vrati se u Mančester Junajted.

"Ronaldo nije osećao ljubav i poštovanje. U nekom trenutku se osećao kao žrtveno jagnje zbog nezadovoljavajućih rezultata Juventusa. Plašio se da će ga smatrati glavnim krivcem za neuspeh", prenosi rimska Republika reči Patrisa Evre, bivšeg Ronaldovog saigrača iz Junajteda koji odlično razume mentalitet Torina jer je tri godine igrao za Juventus.

Bivši francuski reprezentativac nije bio iznenađen kada se Portugalac vratio na Ostrvo i to u sredinu koja ga je proslavila.

"Kada je shvatio da može da se vrati, nije razmišljao. Na kraju, Mančester Junajted je njegova glavna ljubav, gde nikome ne bi palo na pamet da ga kritikuje ili pokazuje nepoštovanje", dodao je Evra o Ronaldu koji je od povratka na Ostrvo postigao šest golova na devet utakmica za Crvene Đavole.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.