PSŽ se osvetio - Bajern izgubio krunu, Čelsi izbacio Porto uprkos porazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 23:02

PSŽ se osvetio - Bajern izgubio krunu, Čelsi izbacio Porto uprkos porazu

Fudbaleri PSŽ-a i Čelsija plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su eliminisali Bajern, odnosno Porto. Bavarci su pobedili u Parizu sa 1:0, a istim rezultatom bio je bolji i Porto, ali to nije bilo dovoljno da se nadoknadi zaostatak iz prvog meča.

Fudbaleri Pari Sen Žermena izborili su polufinale Lige šampiona uprkos porazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od Bajerna 1:0 u revanšu u Parizu.

"Sveci" su eliminisali branioce "ušatog trofeja" zahvaljujući tome što su u prvom meču dali više golova u gostima (3:2).

I na taj način se revanširali za prošlogodišnji poraz u finalu elitnog takmičenja.

Ujedno, tako izborili duel sa boljim iz meča Borusija Dortmund – Mančester siti (prvi meč 1:2).

Uskoro opširnije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropa ima novog šampiona, PSŽ eliminisao Bajern i plasirao se u polufinale

Izvor: RTS, 13.Apr.2021

Fudbaleri francuskog PSŽ-a izbacili su nemački Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Tim iz Pariza plasirao se u narednu fazu, uprkos porazu od 1:0 na svom terenu, odnosno boljom gol razlikom. . "Ušati pehar" imaće novog vlasnika ove sezone, pošto njegov branilac -...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.