PSŽ lako sa Genganom

Izvor: TV Arena Sport, 09.Apr.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ lako sa Genganom

Ekipa Pari Sen Žermena zabeležila je još jednu pobedu na gostovanju protiv Gengana, rezultatom 2:0 u prvoj subotnjoj utakmici 33. kola Lige 1.

‘Sveci’ su još prošlog meseca obezbedili titulu, ali ih to nije omelo da upišu 26. pobedu ove sezone i to bez najvećih zvezda.

Trener Parižana Loran Blan odlučio je da odmori Zlatana Ibrahimovića, Davida Luiza, Anhela di Mariju, Tijaga Silvu, i Edinsona Kavanija, dok je prvi golman Kevin Trap odigrao samo prvo poluvreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
Blan se na takav potez odlučio jer šampiona Francuske u utorak čeka revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Mančester Sitijem. Prvi meč, odigran u ‘gradu svetlosti’ završen je rezultatom 2:2.

U njihovom odsustvu zasijao je Lukaš Mura, koji je bio dvostruki strelac.

‘Sveci’ sada na čelu tabele imaju 83 boda, 28 više od drugoplasiranog Olimpika iz Liona, dok je Gengan ostao na 39 bodova na 15. mestu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.