POSLE ULASKA U LIGU ŠAMPIONA! Evo koliko će Zvezda ZARADITI od UEFA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ULASKA U LIGU ŠAMPIONA! Evo koliko će Zvezda ZARADITI od UEFA! (FOTO)

Crveno-beli napravili istorijski uspeh.

Fudbaleri Crvene zvezde plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona dobiće od UEFA 15.250.000 evra! Remijem u Salcburgu, tim sa Marakane dobro je popunio budžet, a za svaki naredni uspeh dodatno će popuniti klupsku kasu.

PENAL? Pogledajte da li je Zvezda oštećena u Salcburgu (VIDEO)

DELIJE OČIMA NE VERUJU: Pavkov je PUSTIO krv! A potez Turčina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RAZBESNEO je sve ZVEZDAŠE! (VIDEO)

DOK SE MUŠEMA TRESLA: Delije su MOĆNOM koreografijom ODUŠEVILE Red Bul Arenu! (VIDEO)

Izabranici Vladana Milojevića ostvarili su najveći uspeh u novijoj istoriji kluba, pošto su po prvi put od osnivanja ovakve Lige šampiona obezbedili učešće u eliti. Crveno-beli će na konto toga dobiti više od 15 miliona evra, ali ni to nije sve.

Za svaku pobedu u LŠ šampion Srbije zaradiće 2,7 miliona evra, dok će za remi inkasirati skoro miliona (900.00), atome svakako treba dodati i zaradu od prodaje karata.

Podsećamo, Zvezda je u revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona odigrala 2:2 sa Salcburgom, što je posle beogradskih 0:0 bilo dovoljno za plasman u elitu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.