POSLE PORAZA U MINHENU Zvezdin problem je nešto drugo

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA U MINHENU Zvezdin problem je nešto drugo

Prvi meč B grupe Lige šampiona završio se onako kako se i očekivalo – lakom pobedom Bavaraca. Razlika između Bajerna i Crvene zvezde je u “dimenzijama”, pa Zvezdašima, verovatno, ovaj poraz u Minhenu (3:0) nije previše teško ni pao.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Bazela protiv Krasnodara je 2.25.
Isti utisak (razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u dimenzijama”) bi bio i da crveno-beli nisu primili nesrećni drugi i početnički treći pogodak. Opet bi pobeda Bajerna bila lako izvojevana. Zvezda je došla u Minhen da primi što manje golova i u tome je uspela. Posebno u odnosu na prvo gostovanje prošle godine, u Parizu (6:1) i, potom, u Londonu (4:0).
Zvezda ima problem. Nije problem to što nije bila ravnopravna i što je retko prelazila centar. Nije problem ni to što je dospela u tu situaciju da joj bekove igraju Gobeljić (po “zanimanju” nije bek) i Žander (odigrao najbolji meč od dolaska u klub). Nije porazno po Zvezdu ni što igra alibi fudbal, u kojem gotovo svaki posed mora da “overi” Marin, u kojem ionako spor Jovančić pored igrača Bajerna deluje kao usporeni film. To nisu dobre stvari, ali sve to ne predstavlja najveći problem kluba iz Ljutice Bogdana.
Dakle, najveći problem je što Crvena zvezda u Superligi Srbije ne igra ni protiv Inđije onako kako je Bajern u sredu uveče igrao protiv Crvene zvezde. Dominantno, agresivno, s presingom na 20-ak metara od gola Borjana. Da protivniku ne da ni promil šanse. Da protivnik bude srećan kad primi “samo” tri gola. I da napada da postigne i četvrti.
Razlika između Bajerna i Crvene zvezde praktično je onolika kolika je i razlika između Crvene zvezde i Inđije, na primer. U klupskom budžetu, vrednosti tima, kvalitetu igrača… To se videlo na primeru Bajerna. Kad je Zvezda u pitanju – ne vidi se. To je ono što treba da reši trener Vladan Milojević, a ne uspeva od završetka minule grupne faze Lige šampiona. Izgleda da je problem veći nego što se misli.

The post POSLE PORAZA U MINHENU Zvezdin problem je nešto drugo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.