PONOVO NA NOU KAMPU: Mažić sudi derbi LŠ Barselona - Milan

Izvor: Kurir, 04.Nov.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NA NOU KAMPU: Mažić sudi derbi LŠ Barselona - Milan

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić delegiran je od strane UEFA-e da vodi meč LŠ između Barselone i Milana

BEOGRAD - Najbolji srpski sudija Milorad Mažić vodiće meč četvrtog kola grupe H Lige šampiona između Barselone i Milana.

Ovaj duel na programu je u sredu na Nou Kampu od 20,45 časova.

Ovo nije prvi put da Mažić sudi katalonskom klubu na Nou Kampu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << . On je u septembru prošle godine vodio meč između Barselone i moskovskog Spartaka. Srbin je prošle sezone vodio pet mečeva u kvalifikacijama i grupnoj fazi LŠ.

Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a iza golova su bili Danilo Grujić i Miodrag Gogić. Četvrti sudija biće Milan Minić.

Mažić je u subotu vodio 145. "večiti derbi", a ove sezone u LŠ vodio je dva duela. Prvo je bio glavni arbitar na meču kvalifikacija između Liona i Sosijedada (2:0), a potom i duel grupne faze Arsenal - Napoli (2:0).

Barselona je prva na tabeli grupe H sa sedam bodova, dok je Milan drugi sa 5.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.