PONIŽAVANJE! Ajaks suroviji nego ikad! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 18:21

PONIŽAVANJE! Ajaks suroviji nego ikad! (video)

Neverovatan rezultat stiže nam iz Holandije!

Nekoliko dana posle minimalnog poraza od Liverpula na startu Lige šampiona (0:1), Ajaks je sav bes iskalio na svojoj ''redovnoj mušteriji'', ekipi VV Venla, u okviru šestog kola šampionata Holandije.

Već devet godina ''Kopljanici'' ređaju pobede nad ovim rivalom, u prethodna dva susreta bilo je i 6:0 i 4:1, ali današnji rezultat ući će u istoriju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Verovali ili ne, Ajaks je večeras kao gost savladao VV Venlo sa, nije greška, 13:0!!!

Ako se pitanje pobednika uopšte postavljalo, ono je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, kada je Ajaks poveo sa 4:0, a naš Dušan Tadić bio je strelac četvrtog gola u 44. minutu.

Delovalo je da Ajaks neće imati razloga da ''dodaje gas'' u nastavku, ali posle isključenja fudbalera domaćih Kuma u 52. minutu, otpor ekipe Venla je potpuno nestao, pa su se golovi ''Kopljanika'' ređali kao na traci - čak devet do kraja meča za konačnih 13:0.

Treba vremena da se samo nabroje svi golovi i strelci, ali krenimo redom - kanonadu je otvorio Ekelenkamp u 13. minutu, Traore je četiri minuta kasnije duplirao prednost Ajaksa, potom je u 32. minutu postigao i svoj drugi gol, a onda je u 44. minutu Tadić iz okreta pogodio mrežu za 4:0 na poluvremenu.

Naš reprezentativac je izašao u poluvremenu, zamenio ga je Promes, ali Ajaks je i dalje bio ''gladan'' golova.

Traore je het-trik upisao u 54. minutu, minut kasnije je asistirao Entoniju za 6:0, a već u 57. minutu Ekelenkapm svojim drugim golom dodatno uvećava vođstvo favorizovanih gostiju.

Dva minuta kasnije Blind je pogodio za 8:0, a na četvrti Traoreov gol čekalo se do 65. minuta. Čast da postigne 10. gol na današnjoj utakmici imao je KLas Jan Huntelar, koji je realizovao jedanaesterac u 74. minutu, a dva minuta kasnije pogodio je i iz igre.

Do kraja, Martinez je u 78. minutu postigao dvanaesti gol, a Traore je stavio tačku devet minuta kasnije, svojim petom golom za konačnih 13:0.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.