POLUVREME: Borusija - Real 1:1

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUVREME: Borusija - Real 1:1

Domaći poveli u osmom, gosti izjednačili u 43. minutu!

Real je loše počeo u Dortmundu, ali je do pauze uspeo da se vrati iz "minusa"!

Preciznim udarcem Roberta Levandovskog u osmom minutu, Borusija je stekla prednost u drugom "nemačko-španskom" polufinalu Lige šampiona.

Budući fudbaler Bajerna Mario Gece centrirao je sa leve strane na "drugu" stativu, gde je loptu dočekao snažni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Poljak i ubacio je u mrežu Dijega Lopeza! Pepe nije znao da ga sačuva.

"Milioneri" su bolje počeli. I minut ranije Marko Rojs ostao je usamljen na oko 20 metara, šutirao, a golman gostiju loptu odbio do strelca gola. Međutim, Levandovski nije bio priseban kao 60 sekundi kasnije.

Madriđani su prvi put šutirali ka golu domaćih u 24. minutu. Naravno, loptu je ka golu uputio Kristijano Ronaldo, iz slobodnog udarca. Krajem prvog dela i uspeo je da postigne gol!

Uskoro opširnije...

Sastavi:

BORUSIJA: Vajdenfeler - Šmelcer, Humels, Subotić, Pišček - Gindogan, Bender - Rojs, Gece, Blaščikovski - Levandovski.

REAL: Lopez - Koentrao, Pepe, Varan, Ramos - Alonso, Kedira - Ronaldo, Modrić, Ozil - Iguain.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRENUTNO: Borusija - Real 3:1

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013

Het-trik Roberta Levandovskog!!!..Real je loše počeo u Dortmundu, ali je do pauze uspeo da se vrati iz "minusa"!..Preciznim udarcem Roberta Levandovskog u osmom minutu, Borusija je stekla prednost u drugom "nemačko-španskom" polufinalu Lige šampiona...Budući fudbaler Bajerna Mario Gece centrirao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.