PL - Ma, kakva Liga šampiona, Birmingemska banda razbila Emerijevu vojsku! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Ma, kakva Liga šampiona, "Birmingemska banda" razbila Emerijevu vojsku! (video)

Arsenal nije uspeo da iskoristi kiks rivala koji se bore za izlazak na evropsku scenu u najelitnijem takmičenju.

Fudbaleri Vulverhemptona ostvarili su ubedljivu pobedu na domaćem terenu gde su savladali ekipu Arsenala sa 3:1 u zaostalom meču 31. kola Premijer lige.

I pored terenske inicijative fudbalera gostiju, "Vukovi" su pametnom i racionalnom igrom uspeli da iskoriste sve slabosti svog rivala, pa je sve bilo gotovo praktično nakon prvog dela igre.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />U 28. minutu Vulvsi su poveli sjajnim golom Rubena Nevesa koji je matirao Lena iz slobodnog udarca.

Devet minuta kasnije usledio je novi šok za Arsenal, Met Doerti je duplirao prednost na centaršut Džonija.

Da nesreća bude još veća po tim iz Londona, u poslednjim trenucima prvog poluvremena protutnjao je Diogo Žota kao brzi voz kroz odbranu "Tobdžija" i uz nespretnu reakciju Lena dovede svoj tim praktično do trijumfa.

Nije bilo previše uzbuđenja u drugom poluvremenu, mogao je domaćin do još jednog gola, ali umesto Raula Himeneza, mrežu je na drugoj strani pogodio Sokratis Papastatopulos nakon kornera u 80. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenal rasturen, Vulvsi mogu u Evropu posle 39 godina (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2019

Treći poraz u poslednje četiri utakmice Premijer lige i Arsenal više ne kontroliše situaciju. Tobdžije više nemaju sve u svojim rukama. Tri kola pre kraja Čelsi je četvrti i za korak bliži Ligi šampiona od čete Unaija Emerija. Sjajni Vulverhempton bukvalno je nokautirao goste sa Emirata, posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.