PES 2012: Timovi i licence

Izvor: GameInfusion.net, 04.Avg.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PES 2012: Timovi i licence

 

 
Gameplay je, kada se radi o PES 2012, i svim drugim igrama, uvek na prvom mestu, ali priznaćete da nije neki osećaj kada, na primer, uživate u uvodnoj animaciji utakmice Lige Šampiona, a pritom igrate sa timom koji se zove North London, umesto Arsenal. Jednostavno nije to - to. Licence nikada nisu bile jača strana Konamijeve simulacije, ali to je zamerka kojoj se gleda kroz prste, pogotovo zahvaljujući vrlo aktivnoj zajednici igrača.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << novom PES-u stvar će biti bolja nego do sada, ali ne savršena. UEFA takmičenja su licencirana (Liga Šampiona, Liga Evrope, Super Kup), kao i južnoamerički Copa Libertadores.

Od liga, novina je potpuno licencira španska liga, a u toj grupi su još francuska i holandska. U Engleskoj će biti licencirani samo Mančester Junajted i Totenhem, a italijanska će ostati delimična, kao i prošle godine.

PES 2012 nam donosi i portugalsku ligu sa licencirana tri tima – Benfika, Porto i Sporting iz Lisabona.

Što se tiče timova koji nisu u nekoj od ovih liga (Other leagues) doći će do nekoliko izmena.

U Pes 2012 nećete više naći Klub Briž, Verder iz Bremena, Dinamo Bukurešt, Kluž, kao i timove Unirea, Spartak iz Moskve i Slavija iz Praga. Crvena Zvezda je, takođe, izbačena iz ponude..

Na njihovo mesto će doći, svi potpuno licencirani, Genk, Standard iz Liježa, Bajer Leverkuzen, Visla Krakov, Otelul, CSKA iz Moskve, Cirih i Trabzonspor.
 
Miloš MLADENOVIĆ
 
 

 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.