PAVIĆEVIĆ PRED ZVEZDU: Težak trenutak za nas, mi smo ekipa bez karaktera

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVIĆEVIĆ PRED ZVEZDU: Težak trenutak za nas, mi smo ekipa bez karaktera

Crveno-beli dočekuju Mornar u ponedeljak od 18 časova.

Košarkaši Mornara u ponedeljak od 18 časova gostovaće u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u meču osmog kola ABA lige protiv Crvene zvezde, a obe ekipe imaju isti skor od četiri pobede i tri poraza. Trener Barana Mihailo Pavićević ne krije da meč protiv aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja dolazi u nezgodnom trenutku.

 - Nismo u situaciji da pretimo bilo kome, a kamoli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvenoj zvezdi. O Ligi šampiona neću da trošim reči, a u ABA ligi se, eto, držimo. Utakmica dolazi u dosta nezgodnom trenutku po nas, naša forma je daleko od željene, to je više nego evidentno - rekao je Pavićević. - Zvezda posle pobede protiv Žalgirisa, sigurno dolazi maksimalno motivisana, ali i pod opterećenjem jer ne sme više da dozvoli kiks u ABA ligi, a bilo ih je neočekivano mnogo. Ovo su prave utakmice, protiv najjačeg tima u ligi po imenima. Na nama je da pružimo maksimum, da se izmerimo, da vidimo gde smo i da probamo da otežamo posao Zvezdi koliko je to moguće i koliko nam dozvoli.

Pavićević ne krije činjenicu da je Mornar makar trenutno ekipa bez karaktera.

 - Teško je kad trener mora to da kaže, ali je tako. Jednostavno, mi smo sad jedna grupa igrača koju pokušavam da spojim da igraju zajedno. Vrlo teško ide, kao nikad do sada. Ako nas ne ubede da mogu da igraju zajedno, zna se šta sledi. Najveća pohvala igraču, bez obzira na rezultat, jeste kad mu čestitam i kažem da je dao sve od sebe. Nisam siguran da moji igrači na svakoj utakmici daju sve od sebe - zaključio je Pavićević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KONAČNO PRED DOMAĆIM NAVIJAČIMA: Zvezda dočekuje Mornar, ulaznice od danas u prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019

Crveno-beli dočekuju Barane u ponedeljak od 18 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić''...Košarkaši Crvene zvezde slavljem protiv Žalgirisa prekinuli su niz poraza u Evroligi, ali i završili seriju gostovanja tokom kojih su 10 dana igrali bez podrške domaćih navijača...Crveno-beli danas stižu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.