Ovo vam je za Ligu šampiona! Napoli se surovo osvetio Laciju, najteži poraz Rimljana u novijoj istoriji! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo vam je za Ligu šampiona! Napoli se surovo osvetio Laciju, najteži poraz Rimljana u novijoj istoriji! (VIDEO)

Nebeskoplavi demolirani na San Paolu sa 5:0 i ovo im je najteži poraz u Seriji A još od septembra 1984. godine kada su u gostima doživeli isti poraz u Udinama, blistali Iguain i Insinje

Surova osveta Napolija rimskom Laciju, koji ih je u poslednjem kolu prošle sezone savladao na San Paolu u direktnom okršaju za treće mesto i kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 4:2. U Napolju to nisu zaboravili, pa su večeras prosto demolirali ekipu Stefana Piolija, dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sa 5:0 i naneli joj najteži poraz u Seriji A još od 23. septembra 1984, kada je u Udinama na Frijuliju takođe bilo 5:0.

Apsolutni čas fudbala na San Paolu počeo je u 14. minutu, kada je Gonzalo Iguain preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora doveo domaće u vođstvo i nastavio fantastičnu seriju protiv Nebeskoplavi u Seriji A - pet utakmica - 10 golova.

Lacio je iz minuta u minut sve više padao, a domaći postajali sve razigraniji, što je već u 35. minutu rezultiralo dupliranjem vođstva. Možda i najbolji igrač utakmice, Lorenco Insinje, sjajno je pronašao Alana, a ovaj rutinski matirao nemoćnog Berišu.

U prvom poluvremenu Napoli je imao 12 udaraca ka golu rivala, od čega pet u okvir, dok je očajni Lacio tek dva puta šutnuo ka golu Pepea Reine i to u oba navrata van okvira gola.

Lorenco Insinje je nagradu za blistavu partiju dobio u 47. minutu, kada je ispratio odličan prodor i pokušaj Iguaina, a onda odbitak prosledio u mrežu ekipe iz Večnog grada.

Iguani je odbranu rivala nastavio da "gazi" do 65. minuta, kada ga je zamenio Gabiadini, a šest minuta ranije popularni Pipita povisio je na 4:0.

Gabijadini je na terenu proveo 25 minuta, ali mu to nije smetalo da se takođe nađe među strelcima. Njega je u 79. minutu sa golom spojio Brazilac Alan, nakon čega je usledila rutinska egzekucija odličnog univerzalca domaćih.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.