Oven: Liverpul je jak, ali Real pobeđuje

Izvor: RTS, 18.Maj.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oven: Liverpul je jak, ali Real pobeđuje

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Reala Majkl Oven uveren je da će madridski tim pobediti Liverpul i odraniti trofej Lige šampiona u Kijevu.
Legendrni fudbaler Liverpula, koji zbog brojnih povreda nije pokazao svoje mogućnosti u Realu, a potom igrajući u dresu Mančester junajteda ukaljao ugled kod navijača "redsa", očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << spektakularno finale i mnogo golova 26. maja na Olimpijskom stadionu.

"Sastaće se dva različita stila. Liverpul igra dobro protiv velikana i voli da drži loptu i napada, mislim da će biti odlično finale sa mnogo golova. Real je favorit i uvek pobeđuje ono što mora... Već sam rekao ranije, opet će osvojiti Ligu šampiona", rekao je Oven za Marku.
Bivši reprezentativac Engleske, zaposlen na jednoj britanskoj televiziji, kaže da se u finalu sastaju ekipe po njegovoj meri.
"Liverpul je snažan, Real ima veliko iskustvo u ovakvim utakmicama i igrače koji rešavaju poput Ronalda, Iska... Podsećam da je Liverpul bio šampion Evrope 2005. godine, a sada ima jaču ekipu", dodao je svojevremeno najbolji fudbaler sveta.
Oven je ponikao na Enfildu, za osam godina dao je 158 golova za "crvene", pre nego što je 2004. prešao u Real Madrid, ali se tu zadržao samo jednu sezonu.
Posle loše godine u Madridu nije uspeo da se vrati u staru formu, zbog čega je imao slab učinak u Njukaslu, Mančester junajtedu i Stouku.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Manchester United,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Legenda Liverpula: Real osvaja Ligu šampiona

Izvor: Mondo, 18.Maj.2018

Majkl Oven očekuje spoektakularno finale u Kijevu, ali smatra da će Madriđani odbraniti trofej..Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Majkl Oven igrao je i u Liverpulu i u Real Madridu, timovima koji će se 26. maja u Kijevu boriti za trofej Lige šampiona...U ekipi Liverpula ostavio je veliki trag i za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.