Legenda Liverpula: Real osvaja Ligu šampiona

Izvor: Mondo, 18.Maj.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Liverpula: Real osvaja Ligu šampiona

Majkl Oven očekuje spoektakularno finale u Kijevu, ali smatra da će Madriđani odbraniti trofej

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Majkl Oven igrao je i u Liverpulu i u Real Madridu, timovima koji će se 26. maja u Kijevu boriti za trofej Lige šampiona.

U ekipi Liverpula ostavio je veliki trag i za osam godina provedenih na Enfildu upisao je 158 golova.

Iako je to njegov klub, prednost u finalu daje Realu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za koji je igrao samo jednu sezonu.

"Sastaće se dva različita stila. Liverpul igra dobro protiv velikana i voli da drži loptu i napada, a Real je favorit i uvek pobeđuje ono što mora... Već sam rekao ranije, opet će osvojiti Ligu šampiona", rekao je za "Marku" Oven.

Bivši reprezentativac Engleske očekuje kvalitetan i zanimljiv meč na Olimpijskom stadionu u Kijevu za osam dana.

"Mislim da će biti odlično finale sa mnogo golova. Liverpul je snažan, Real ima veliko iskustvo u ovakvim utakmicama i igrače koji rešavaju, poput Ronalda, Iska... Podsećam da je Liverpul bio šampion Evrope 2005. godine, a sada ima jaču ekipu", naveo je Oven.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Najgore je protiv Realovih rezervista

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2018, 10:20

Atletiko ima bolji međusobni skor, Valensija je pet bodova iza, dakle - Real sezonu završava na trećem mestu na tabeli Primere i nema nikakvog razloga da zapinje na Madrigalu, posebno zato što ga narednog vikenda očekuje veliko finale Lige šampiona protiv Liverpula. Ali davno je to rekao Kike...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.