Ovako mogu do sutra: Mesi i Alveš zapanjujućim pasovima zabavljali Parižane! /video/

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako mogu do sutra: Mesi i Alveš zapanjujućim pasovima zabavljali Parižane! /video/

Fudbaleri Barselone Dani Alveš i Leo Mesi pokazali su u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom da se savršeno razumeju na terenu, što se videlo po prvom golu Katalonaca.

Međutim, pariska publika videla je i nešto više od njih dvojice, hiruršku preciznost na najobičnijem zagrevanju pred utakmicu.

Nalazeći se na najmanje 40 metara udaljenosti jedan od drugog, Mesi i Alveš su se dobacivali kao da je u pitanju video igrica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a loptu nisu želeli da spuste na zemlju, sve dok im nije dosadilo.

Povezane vesti: Alveš: Mesijev het-trik protiv Betisa okončaće debatu o Zlatnoj lopti


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovako mogu do sutra: Mesi i Alveš zapanjujućim pasovima zabavljali Parižane!

Izvor: Blic, 05.Apr.2013

Fudbaleri Barselone Dani Alveš i Leo Mesi pokazali su u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom da se savršeno razumeju na terenu, što se videlo po prvom golu Katalonaca...Međutim, pariska publika videla je i nešto više od njih dvojice, hiruršku preciznost na najobičnijem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.