Otkriveno - Valensija promenila trenera zbog dvojca iz Barse!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Valensija promenila trenera zbog dvojca iz Barse!

Pored velikih uspeha, Marselino je zaradio otkaz.

Preneli smo danas, došlo je do promene na klupi Valensije, Marselino je dobio otkaz, nasledio ga je bivši igrač Reala i Barselone, kao i nekadašnji selektor mlade reprezentacije Španije Albert Selades.

Mnogi su začuđeni ovakvim dešavanjima na "Mestalji", Marselino je tokom svog mandata uspeo da vrati "Slepe miševe" u vrh španskog fudbala, minule sezone je osvojio Kup Kralja u finalu pobedivši Barselonu, a pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izborio i plasman u Ligu šampiona.

Jasno je da učinak od četiri boda iz prva tri kola Primere nije pravi razlog zbog kojeg se uprava odlučila na ovako radikalan potez, pisali smo o nesuglasicama između vlasnika Pitera Lima i sportskog sektora, razlog su bili transferi.

Sada je stigla i povrda iz španskih medija, razlog za rastanak leži u dvojici vezista, koji su u tom trenutku bili na platnom spisku Barselone.

Naime, Marselino je želeo Rafinju i Denisa Suareza u svojim redovima, ali vlasnik Piter Lim je mislio drugačije.

On je smatrao da je Brazilac sklon povredama i nije želeo da investira u njegov dolazak u klub, a pritom je i verovao da mladi igrači poput Ferana Toresa i Kang-in Lija zaslužuju veću minutažu u prvom timu, pa je smatrao da bi dolazak pomenute dvojice igrača "gušio" mlade nade "Slepih miševa".

Marselino je imao ideju da Lija pošalje na pozajmicu, verovao je da bi se dvojac iz Barselone savršeno uklopio u njegov sistem, tu je došlo do konflikta, koji je rezultovao promenom trenera na "Mestalji".

Pomenuti dvojac je na kraju završio u Selti, ekipi koja je uzela skalp "Slepim miševima" u novoj sezoni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valensija ima novog trenera – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 10:28

Nekadašnji španski fudbaler Albert Selades novi je trener Valensije, objavio je taj klub. On je preuzeo ekipu neposredno pred početak takmičenja u Ligi šampiona.. Kvota u MaxBetu na to da će Valensija ostati neporažena protiv Barselone je 2.50.. – Treneri na kraju zavise od rezultata, i rezultati...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.