Otkaz sekretarici Legije

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz sekretarici Legije

Marta Ostrovska, koja je zbog ispadanja iz Lige šampiona bila izložena i pretnjama navijača, od petka neće biti zaposlena u klubu iz Varšave.

Foto: gwizdek24.se.pl

Vlasnik Legije Dariuš Mioduski rekao je listu "Sportski pregled" da će upravni odbor kluba na sednici u petak izglasati otkaz Marti Ostrovskoj, koja je prošle godine postala prva žena na čelu administracije nekog poljskog prvoligaša.

"Bord tek treba da se sastane, ali svi već znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će klub imati novog tehničkog sekretara", izjavio je Mioduski.

Propustom Ostrovske desilo se da Bartoš Berežinski zaigra u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Seltika, a da prethodno nije izdržao suspenziju zbog isključenja u meču Lige Evrope prošle sezone.

Povezane vestiLegija nastavlja borbu za sportsku pravdu

Iako je na terenu proveo samo četiri minuta, a Legija u tom trenutku imala ukupno vođstvo od 6:1, UEFA je eliminisala Legiju odlukom da utakmicu registruje službenim rezultatom 3:0 u korist Seltika.

To je u ukupnom bilansu bilo dovoljno za izjednačenje na 4:4 i Škoti su otišli u plej-of rundu na osnovu više golova datih u gostima (4:1, 0:3).

Čelnici Legije pokušali su na sve načine da obore odluku UEFA, išli su do Suda za arbitražu u sportu u Lozani, ali nije vredelo.

Seltik se u sredu primakao plasmanu u Ligu šampiona, odigravši u gostima 1:1 sa Mariborom, dok je Legija u četvrtak, takođe kao gost, savladala kazahstanski Aktobe (1:0) i na pragu je učešća u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ona je kriva: Sekretarica Legije dobila otkaz!

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2014

Sekretarica Fudbalskog kluba Legija Marta Ostrovska glavni je krivac što šampion Poljske ove godine neće igrati u Ligi šampiona, pošto je ona napravila propust kojim je ovaj tim strogo kažnjen od strane UEFA.. FOTO: m.gwizdek24.pl.. Podsetimo, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.