Ono kad pet tvojih trenera osvoji Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad pet tvojih trenera osvoji Ligu šampiona!

Zaista je teško naći čoveka koji je učio od toliko vrhunskih trenera, njegovih pet učitelja su bili prvaci Evrope...

U pitanju je Oriol Romeu, zaista je teško naći čoveka koga je treniralo pet prvaka Evrope u fudbalu.

Ovaj Španac je produkt La Masije, u vreme dok je bio u Barseloni redovno je trenirao s prvim timom, Gvardiola mu je predviđao veliku budućnost.

Romeu je tada igrao za drugi tim Barselone gde mu je trener bio Luis Enrike.

Otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u Čelsi, kada je Viljaš Boaš seo na klupu, ali Portugalac nije potrajao. U Čelsiju su vezistu trenirali Benitez, Di Mateo i Murinjo, takođe ljudi koji su osvajali Ligu šampiona.

Dakle, od njegovih trenera jedino sadašnji, Ronald Kuman u Sautemptonu nije osvajao "Klempavka" kao trener, ali jeste kao igrač i to je dao gol koji je Barsi doneo prvu evropsku titulu.

Romeu kaže da je za njega najbolji Luis Enrike.



"Niko nije tako posvećen. On je radio individualno sa igračima, meni je neumorno pokazivao snimke Busketsa, mnogo sam napredovao kad mi je bio trener. Usadio nam je radne navike, kontrolisao svaki aspekt života. Zato se smejem kad neko kaže da je uspeh Luisa Enrikea i tripla kruna slučajnost i da je samo bio na pravom mestu. On je najveći radnik koga sam sreo
", pun je divljenja Romeu za bivšeg učitelja.

Sutra se vraća na "Stamford Bridž", bio je u Čelsiju od 2011. ali su ga slali na pozajmice u Valensiju i Štutgart, sakupio je 22 meča za "Plavce".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najmlađi trener u NBA, seo je na klupu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Zaista kuriozitet, momak koji je član košarkaške dinastije predvodiće od danas šampiona NBA lige!..Oni koji prate NBA košarku se sećaju Luka Voltona. U ligu je stigao mnogo poznatiji kao sin slavnog Bila Voltona nego zbog košarkaškog umeća. Njegov otac je Bil Volton, dvostruki šampion, MVP...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.