Odbijena žalba Metalista, PAOK protiv Šalkea

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena žalba Metalista, PAOK protiv Šalkea

Sud za sportsku arbitražu u Lozani odbio je žalbu ukrajinskog Metalista na odluku UEFA da izbaci klub iz Harkova iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog nameštanja utakmica.
(FOTO: cnn.com)
To znači da će definitivno umesto Metalista, grčki PAOK igrati protiv nemačkog Šalkea u baražu za LŠ.
PAOK je prethodno u trećem kolu kvalifikacija izgubio dvomeč protiv Metalista.
Postupak protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Metalista UEFA je pokrenula početkom meseca, kada je utvrđeno da je njegov sportski direktor Jevhen Krasnjikov bio umešan u nameštanje utakmica 2008. godine.
Prve utakmice baraža za LŠ igraju se sledeće nedelje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sud u Lozani odbio Metalist, PAOK na Šalke za LŠ

Izvor: Dzungla.org, 16.Avg.2013

Sud za sportsku arbitražu u Lozani odbio je danas žalbu ukrajinskog Metalista na odluku UEFA da izbaci klub iz Harkova iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog nameštanja utakmica.To znači da će definitivno umesto Metalista, grčki PAOK igrati protiv nemačkog Šalkea u baražu za LŠ.PAOK...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.