ODMAH POSLE ŽREBA: PSŽ na pragu novog TRANSFERA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH POSLE ŽREBA: PSŽ na pragu novog TRANSFERA! (FOTO)

Spremaju tim za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde su plasmanom u Ligu šampiona napravili su istorijski uspeh... U društvu najboljih sastaće se sa PSŽ-om, Napolijem i Leiverpulom, a šampion Francuske je pred start elitnog evropskog takmičenja blizu novog transfera...

RADONJIĆ SE NE ŠALI: U Minhen stiže još jedan bivši igrač Zvezde! (FOTO)

PSŽ JASAN: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo je Srbija (FOTO)

Choupo-Moting proche de rejoindre le #PSG (LP) https://t.co/qohOXPri1X

— CulturePSG (@CulturePSG) August 30, 2018

Čupo Moting, nekadašnji napadač Hamburgera, Majnca i Šalkea, stigao je ovog popodneva u Pariz na lekarske preglede posle kojih će potpisati trogodišnji ugovor sa Svecima.

Njegovo angažovanje neće ništa koštati Parižane, Moting je slobodan igrač posle ispadanja Stouka u Čempionšip, a treba spomenik da digne svom agentu koji mu je omogućio unosan ugovor i mesto u ekskluzivnom klubu u trenutku kada niko ne želi da ga angažuje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.