Poraz Vojvodine od Arkade u Galaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019, 06:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Vojvodine od Arkade u Galaciju

Vojvodina NS seme, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019. poražena je u prvoj utakmici 2. runde kvalifikacija za CEV Ligu šampiona 2020. Rumunska Arkada je danas u Galaciju pobedila Vojvodinu NS seme sa 3:0, po setovima 25:23, 25:17 i 25:21, posle 77 minuta igre.

Revanš utakmica će se odigrati naredne srede, 13. novembra u maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu od 17.30 časova.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobednik dobija 3 boda.

Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku će odlučiti “zlatni set”, koji će se odigrati odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

Ukoliko eliminišu Rumune, Novosađani će u 3. rundi (19 – 21. novembra i 26 – 28. novembra) igrati protiv pobednika dvomeča Šahtjor Soligorsk (BLR) – VaLePa Sastamala (FIN).

Poražena ekipa iz duela Vojvodina NS seme – Arkada Galaci igraće u šesnaestini finala Kupa CEV 2020. protiv Savo Volej Kuopija iz Finske. Prvi meč će se odigrati 11. decembra u Finskoj, a revanš sedam dana kasnije u Rumuniji ili Srbiji.

Revanš će se odigrati u sredu, 13. novembra u maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu od 17.30 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbojkaši Vojvodine protiv Arkade u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Izvor: Radio 021, 06.Nov.2019

Odbojkaši Vojvodine igraće večeras protiv Arkade iz Galacija, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Šampioni Srbije u punom sastavu su otputovali u Rumuniju, gde ih očekuje duel protiv Arkade. Šef stručnog štaba Vojvodine Siniša Gavrančić poručio je da je put bio naporan, ali da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.