Izvor: Radio 021, 06.Nov.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine protiv Arkade u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Odbojkaši Vojvodine igraće večeras protiv Arkade iz Galacija, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampioni Srbije u punom sastavu su otputovali u Rumuniju, gde ih očekuje duel protiv Arkade. Šef stručnog štaba Vojvodine Siniša Gavrančić poručio je da je put bio naporan, ali da su igrači imali dovoljno vremena da se odmore i da su spremni za meč.

"Odradili smo teretanu, imali smo i obaveznu šetnju, a na red je došao prvi trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u hali u kojoj će biti odigran i meč. Ova utakmica nam je jako važna i verujem da će sve to biti dobro. Sa druge strane imamo iskusnog protivnika, ali ako se svi pojedinačno budu maksimalno zalagali i to onda pretoče u timski kvalitet, doći će i rezultat", naveo je Gavrančić.

Prethodnih sezona Voša je bila zaustavljana na pragu grupne faze Lige šampiona, a očekivanja i nade novosadske publike uvek su bile velike. Svaki put su šampiona Srbije nadjačali francuski timovi. Ovog puta da bi došli do trećeg kola kvalifikacija, najpre moraju da savladaju tim iz Rumunije, nakon čega bi se susreli sa boljim iz duela Šahtjora i Sastamale.

Vojvodina protiv Arkade igra danas, u 16 časova po našem vremenu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.