Novi udarac za ABA ligu - Crna Gora i Makedonija podržali FIBA!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udarac za ABA ligu - Crna Gora i Makedonija podržali FIBA!

Čeka se još odluka KS Srbije i Slovenije! Šta će biti sa ABA ligom?!

Košarkaški savezi Crne Gore, Makedonije odlučile su da igraju takmičenja pod okriljem FIBA, a ne ULEB.

Rat na relaciji Evroliga - FIBA se nastavlja, a ova odluka definitivno je novi udarac za ABA ligu.

Košarkaški savezi Crne Gore, Makedonije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i BiH, poslali su pismo FIBA u kom su potvrdili da će se takmičiti u takmičnjima pod tom organizacijom.

Podsetimo, još uvek se čekaju odluke saveza Srbije i Slovenije.

''Gospodine Baumane, želimo da vas informišemo da KS Crne Gore sa zadovoljstvom podržava FIBA Ligu šampiona i sva takmičenja koja FIBA organizuje. Takođe, želimo da vam saopštimo da će klubovi iz Crne Gore igrati samo u takmičenjima u organizaciji FIBA. Prirodno, očekujemo, u skladu sa zaključcima sa sastanka 7. marta u Ženevi, da će isključivi kriterijum za formiranje Lige šampiona za sezonu 2016/2017, biti učinak klubova u ABA ligi iz 2015/2016", navodi se u pismu prvog čoveka KS Crne Gore Mila Đukanovića.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.