Novi šok u Milanu: Atalanta se gostila na San Siru! Mihajlović ozbiljno napada Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šok u Milanu: Atalanta se gostila na San Siru! Mihajlović ozbiljno napada Ligu šampiona (VIDEO)

Ekipa iz Bergama izvela perfektan kontranapad u 33. minutu, koji je u pobednički pogodak pretvorio German Denis - 0:1

Novi šok na San Siru. Milan je doživeo još jedan težak udarac na svom terenu, koji bi ozbiljno mogao da ga košata plasmana u evrokupove, posebno Ligu šampiona. Danas je za to bila odgovorna Atalanta, koja je do pobede došla pogtkom Germana Denisa u 33. minutu i do kraja utakmice organizovanom odbranom zaustavila sve pokušaje neubedljivog domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da stigne barem do boda - 0:1 (0:1).

Bio je to perfektan kontranapad ekipe iz Bergama, koji je upravo započeo akciju svog tima na sredini terena, onda nakon nekoliko povezanih pasova dobio perfektnu asistenciju od Moraleza i matirao nemoćnog Lopeza.

Sampdorija je nastavila da oduševljava. Ekipa Siniše Mihajlovića došla je do važnih bodova na Enio Tardiniju protiv neorganizovane Parme, koja je poklekla sredinom drugog poluvremena. Prvo je Bergesio u 54. minutu iskoristio pravovremeni pa Edera, dok je 16 minuta kasnije Sorijano naleteo na odbijenu loptu i potvrdio trijumf svog tima. Sampa se ovim bodovima izjednačila sa trećeplasiranim Napolijem na trećem mestu i pokazala da neće odustati od plasmana u elitno fudbalsko takmičenje.

Fiorentina je u četvrtom minutu nadoknade preko Babakara došla do bodova koji su je odveli na peto mesto, sa samo bodom zaostatka od Napolija i Sampdorije. Činilo se da će Leteći magarci posle gola Serđa Pelisijea u 72. minutu stići do jednog boda, ali tako nisu mislili i izabranici Vinćenca Montele, koji će se možda boriti i za ulazak u Ligu šampiona.

Najzanimljiviji meč ovog popodneva igrao se u Đenovi, gde je Sasuolo vodio čak u tri navrata, ali su puleni Đampjera Gasperinija stigli do boda pogotkom dvostrukog strelca Janisa Fetfacidisa u drugom minutu nadoknade (3:3).

SERIJA A - 19. kolo

Subota:

Empoli - Inter 0:0

Palermo - Roma 1:1 (1:0)

/Dibala 2 - Destro 54/

Nedelja:

Lacio – Napoli 0:1 (0:1)

/Iguain 18/

Ćezena - Torino 2:3 (1:2)

/Brijenca 43pen, 85 - Benasi 20, Kvaljarela 22, Lopez 87/

Kjevo - Fiorentina 1:2 (0:1)

/Pelisije 72 - Rodrigez 35, Babakar 90/

Đenova - Sasuolo 3:3 (1:1)

/Falke 25, Fetfacidiz 53, 90pen - Berardi 19pen, 69, Misiroli 50/

Milan - Atalanta 0:1 (0:1)

/Denis 33/

Parma - Sampdorija 0:2 (0:0)

/Bergesio 54, Sorijano 70/

Udineze - Kaljari 2:2 (0:1)

/Alan 55, Tero 56 - Žoao Pedro 39, Avelar 90pen/

20.45 Juventus - Verona

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.