Novi poraz Reala, Alavesu pobeda u 95. minutu

Izvor: RTS, 06.Okt.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Reala, Alavesu pobeda u 95. minutu

Fudbaleri Reala iz Madrida izgubili su u Vitoriji od ekipe Alavesa meč osmogo kola La Lige, golom Garsije u sudijskoj nadoknadi meča.
Real je porazom u Baskiji produžio niz na tri meča bez pobede u šampionatu Španije, a ako se tome doda i poraz u Moskvi u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << , jasno je da je "kralj" u velikoj krizi.

Ekipa Huana Lopetegija imala je terensku inicijativu, posed lopte i više udarac ka golu protivnika, ali je očigledno da je najveći problem ekipe neefikasnost.
Alaves je svoju priliku čekao i dočekao u sudijskoj nadoknadi utakmice, kada je Garsija iskoristio gužvu u petercu Reala posle kornera i glavom savladao Kurtou.
Real i Alaves su izjednačeni na tabeli španskog šampionata sa po 14 bodova, koliko ima i Barselona uz utakmicu manje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Primera - Alaves "uzeo meru" Realu, sada preti Barseloni! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018

Znate li koliko je "Kraljevski klub" bez postignutog gola?..Real Madrid nastavlja da prosipa bodove, ovoga puta meru im je "uzeo" Alaves!..Domaća ekipa slavila je sa 1:0 i to u dramatičnoj završnici meča...Dominirao je Real od samog početka meča, imao veći posed lopte i zapretio već u devetom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.