Novi peh za Madriđane, kupovina neminovnost!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi peh za Madriđane, kupovina neminovnost!

Lošim vestima nikad kraja za četu Zinedina Zidana.

Prvi deo sezone je gotov, a Real će u pauzi morati da radi napornije nego ikad.

Imaju zaostatak od 14 bodova za Barselonom, doduše i utakmicu manje, dok ih u Ligi Šampiona čeka duel sa PSŽ u 1/8 finala.

Kristijano Ronaldo je potpuno van forme, što je potvrdio i u "El Klasiku" gde je bio neprimetan, a upravo je realizacija najveći problem Madriđana ove takmičarske godine.

Prodali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su dva špica, Moratu (Čelsi) i Marijana Dijaza (Lion), koji igraju jako dobro u svojim novim klubovima.

Najviše je na udaru kritika ipak Karim Benzema, koji je postigao svega četiri gola ove sezone (dva u Primeri). Njemu je ukazano veliko poverenje kada je prodat Morata, ali ga on očigledno nije zaslužio.

Sada je Francuz doživeo i povredu, van stroja će biti tri nedelje.

Propustiće duel Kupa Kralja sa Numansijom, kao i utakmicu u ligi protiv Selte, a mogao bi da propusti i duele sa Viljarealom i Deportivom u okviru Primere.

Nova povreda će dodatno usporiti njegovu potragu za starom formom, pa se čini da će Real u januaru morati da kupi napadača, ukoliko ne planira da već na startu 2018. godine zaboravi tekuću sezonu.

Na radaru su Mauro Ikardi iz Intera i Kun Aguero iz Sitija, ali se čini da su obojica realnije mete za letnji prelazni rok nego za predstojeći.

Kapiten Intera navodno do Mundijala ne planira da menja sredinu, dok Aguero ne bi mogao da pomogne "Los Blankosima" u Ligi Šampiona, kako je već nastupao u ovom takmičenju za Siti.

Moraće Perez da vadi "keca iz rukava", možda je pred nama jedna od najvećih januarskih kupovina svih vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.