Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 15:51

Novi Beograd pobedom završio grupnu fazu Lige šampiona

Srpski prvak slavio u Španiji.

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su u gostima ekipu Sabadelja rezultatom 11:7 (3:2, 3:2, 3:1, 2:2) u meču poslednjeg, šestog kola grupe A Lige šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom timu sa po tri postignuta gola bili su Marko Radulović i Angelos Vlahopulos. Kod domaćih, najbolji su bili Francisko Valera Kalatrava, Alberto Barozo Makaro i Blai Maralah Guel, koji su postigli po dva gola.

Novi Beograd je na kraju osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo mesto na tabeli grupe A sa 15 bodova. Vaterpolisti Novog Beograda pobedom su okončali prvu fazu takmičenja u Ligi šampiona, što će im potencijalno obezbediti lakše protivnike u žrebu za nastavak elitnog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.